De toekomst van Internet

De toekomst van Internet

De afgelopen jaren is het internet enorm gegroeid en niemand kan meer zonder het internet. Iedereen gebruikt het, de een wat meer als de ander maar het is wel een onderdeel van het dagelijks leven geworden.

Waar we vroeger de telefoonboek pakten, kijken we nu op internet.  Als we een grote aankoop moeten doen, gaan we eerst wat research opdoen op het internet. Even snel de post lezen in de email. Even het nieuws lezen, ach noem maar op het is allemaal zo bekend.

De toekomst, het belang en nutvan het internet zal steeds belangrijker worden.
Door de toename van mobiele telefoontjes en het vaak opzeggen van de vaste telefoon, leid ertoe dat het telefoonboek(wie kijkt er nog in) steeds dunner wordt. We worden steeds moeilijker te traceren voor familie en vrienden. De toekomst zal laten zien dat we steeds vaker een persoonlijke website hebben met hierop relevante informatie, voor bv. vrienden, familie, werkgevers(denk aan je C.V.), social media, zoals Hyves, Facebook en Twitter en wat er allemaal nog gaat komen.

Er zullen steeds meer persoonlijke domeinnamen worden geregistreerd, met hierop de info over jezelf die je kwijt wilt. Dus registreer alvast je eigen naam als domeinnaam. Kijk hier voor een goede partner Domeinnamen vanaf €2,25 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *