E-Marketing

E-Marketing

E-marketing is eigenlijk een verzamelnaam voor alle toepassingen die beschikbaar zijn om uw omzet via internet te doen stijgen. Eén van de belangrijkste toepassingen van e-marketing is mailing. Je kan je bestaande klantenrelaties onderhouden door geregeld nuttige informatie te sturen of je kan er nieuwe klanten mee aan trekken.

Geen portkosten bij e-marketing

Direct mailing is een effectieve manier van publiciteit te maken. Een mailing via de post is tegenwoordig vrij duur. Een promotie campagne via email is hiervoor de ideale oplossing.

E-marketing heeft kleur

Een kleurenfolder versturen is haast onbetaalbaar. Met het gebruik van email is er geen beperking op het gebruik van kleur en foto’s.

Ellaweb helpt u bij het ontwerp van uw mail en maakt voor u een mail met zo weinig mogelijk kb zodat de mailbox van de ontvanger niet wordt geblokkeerd.

Uw mailing is geen spam

Vooraleer uw mail wordt verstuurd wordt hij getest of hij voldoet aan de anti-spam richtlijnen. Op deze manier wordt hij niet geblokkeerd door spam filters.

Uw mailing volgens de regels van de wet

Er zijn een aantal regels die moeten in acht genomen worden bj het voeren van een mailing. Er worden echter vaak mailings verstuurd die hier niet aan voldoen.

This entry was posted in E-Marketing and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *